Idylliselle mökkilomalle Oittilaan

Ylä-Tihtarin tilalle rentoutumaan

Elämme vuoden parasta aikaa, nimittäin Suomen kesää. Suomen kesä on erittäin kaunista ikaa koko maassa, ja etenkin juhannuksen aikana valon tulviessa ympäri vuorokauden. Keäsaikaan kaupungit tyhjenevätkin asukkaista, kun kaikki suuntaavat kohti kesämökejään ja huviloitaan. Kansainvälisesti suomalaisten mökkikulttuuri onin herättänyt huomiota, kun lähestulkoon kaikilla on kesämökki – tai ainakin tarve päästä tänne rauhiottumaan edes kerran kesässä. Oittilassa sijoaitsevalla idyllisellä Ylä-Tihtarin tilalla pääsetkin idylliseen mökkitunnelmaan alta aikayksikön, ja pääset vuokraamaan itsellesi kaiken oleellisen.

Hermo lepää mökkeillessä

Ylä-Tihtarin tilalla pääset vuokraamaan monenlaisia mökkejä haluamallesi ajalle. Mökkivuokrat sisältävät kaiken oleellsien mitä mökkilomalta ihminen voi vaatia. Voit valita mielesiesi heidän kolmesta mökistään, joista kaksi ovat järven rannalla ja yksi luontopolun varrella. Mökeistä Kotajärvi on Erälammen rannalla Oittilassa. Uivelo -mokki sen sijaan sijaitsee Päijänteen rannalla. Mökeissä ei kuitenkaan tarvitse elää liian askeettisesti, sillä molemmissa mökeissä on sähkö ja vesi. Vuokraan kuuluu myöskin petivaatteet ja tietenkin tärkein, eli sauna. Mitä ranta-aktiviteetteihin tulee, pihasta löytyy grillikatos, laituri sekä vuokralaisten käytössä oleva soutuvene.

Mökkeily on rauhoittavaa myös talviaikaan

Nämä Ylä-Tihtarin vuokramökit soveltuvat myös mökkeilyyn vallan mainiosti talviaikaan tai vaikkapa syksyllä ruskan koittaessa. Mökeiltä löytyy lämmitys sekä takka. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin rentoutua hyvän kirjan parissa takkatulen loimussa illan pimetessä hiljalleen? Voit katsella ikkunasta, kuinka aurinko laskee meren taa ja kuunnella takkatulen iloista, rentouttavaa pauketta.

Tapahtumia tilalla

Ylä-Tihtarin tilalla on mökkien vuokrauksen lisäksi paljon muitakin palveluita ja elämyksellisia juttuja matkailijoita varten. Siellä voit muun muassa tästä kesästä lähtien osallistua hellyyttäville lammaspaimenviikoille. Viikkoihin kuuluu mökki- tai aittamajoituksen lisäksi lampaiden hoivaamista. Viikon aikana lampaita pitää tietenkin laskea, muulloinkin kun pään painuiessa tyynyyn. Pääset myös ruokkimaan ja tarjoamaan vettä lampaille, sekä luonnollisesti rapsuttamaan ja silittämään niitä mielin määrin. Voit halutessasi osallistua myös muihin tilan töihin, ja et tietenkään tarvitse aikaisempaa kokemusta näiden pehmoisten söpöliinien hoidosta. Hoivaamisen ohessa aikaa jää tietenkin myös muuhun luonnon helmassa oleiluuin ja vaikkapa pienille metsäretkille. Kesäpäivää voit viettää nauttien myös laiturin nokassa, toivoen että sää on suotuisa.

Lampaita hoitamaan viikoksi