Valloittava Sahanlahti Resort

 

sahanlahti4

Etelä-Savossa Puumalassa on matkailijalla mahdollisuus päästä majoittumaan aivan valloittavaan paikkaan, nimeltään Sahanlahti Resort. Tämä kyseinen paikka omaa pitkän historian ja sen sijainti ei voisi olla parempi.

Tarjolla on valloittavia villoja, joissa matkailija pääsee majoittumaanja rentoutumaan oikein kunnolla kauniissa Etelä-Savolaisessa  maisemassa. Villoja on valittavana eri kokoluokissa ja niissä voikin majoittua vaihtoehtoisesti joko 1-9 henkilöä yhdessä. Jos taas aittamajoitus on asia mikä olisi enemmän matkailijan mieleen, on Sahanlahdella tarjota 3 perinteistä aittaa, jossa matkailija pääsee nauttimaan kunnon vanhan ajan tunnelmasta aidossa hirsiaitassa.

Mahdollisuus on myös varata paikkaa yksityistilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä tai firman juhlia varten ja siihen onkin tässä kauniissa paikassa mitä parhaimmat tilat ja mahdollisuudet.

Itse päärakennus ja sen ympärillä oleva sahamiljöö ovat niinkin vanhoja kuin 1700-luvulta. Kaikeksi onneksi tämä upea kokonaisuus on säilytetty ja saanut arvoisensa kohtelun omistajiensa käsissä. Tästä syystä myös matkailijoilla on aivan ennennäkemättömän upea mahdollisuus päästä nauttimaan tästä historiallisesta ja tunnelmallisesta kokonaisuudesta Saimaan rannalla.

sahanlahti1

Saunojakin on tarjolla muutamia erilaisia ja tilalla yöpyjä voi valita puusaunan, savusaunan tai sähkösaunan väliltä mieleisensä.

Matkaoilijoille on Sahanlahdessa toki tarjolla muutakin kuin vain hurmaava ja viihtyisä majoitusmahdollisuus, sillä matkailija saa nauttia halutessaa myös erilaisista aktiviteeteista. Tarjolla on esimerkiksi uimaranta, tenniskenttä, soutuveneitä, mottorivene, polkupyöriä, museo, kylpytynnyri ja talvisin jopa retkiluistimia ja lumikenkiä. Tarjolla on siis valtava valikoima erilaista puuhaa sitä kaipaaville.

Jos taas kaipaa pelkkää hiljaisuutta ja rauhaa on siihenkin mitä parhaimmat mahdollisuudet Sahanlahdessa, sillä ympärillä oleva Etelä-Savon luonto vesistöineen hurmaa kauneudellaan kenet tahansa joka rakastaa Suomalaista luonnonrauhaa ja kauneutta.

sahanlahti

Alueella on myös ravintola, joka on kekskittynyt ensisijaisesti lähiruokaan ja haluaakin tuoda matkailijoille upeita makuelämyksiä maukkaista ja perinteisistä Etelä-Savolaisita herkuista ja raaka-aineista.

Sahanlahti Resort on siis todella monipuolinen majoituspaikka, jonka upea sijainti ja mahtavat maisemat saavat majoittujat yleensä palaamaan sinne uudelleen kerta toisensa jälkeen.