Tietoa Salpakievari-sivustosta

Tervetuloa Salpakievariin!

Tämä blogi kokoaa yhteen kaikki motelleista ja muista tienvarsien majoituspaikoista kiinnostuneet ihmiset. Tarkoituksemme on kerätä erilaista tietokantaa erilaisista majoitusvaihtoehdoista, mutta tietenkin samalla hauskaa pitäen! Motellit ja hotellit ovat toisinaan varsinaisia tienvarsien palatseja, mutta silloin tällöin törmää myös vähän vähemmän kauniisiin yksilöihin…kirjoitamme tänne arvosteluja erilaisista hotelleista sekä yleisesti ajatuksiamme motellitoiminnasta muita majoitusratkaisuja unohtamatta.

Sivustomme on nimetty yhden Suomen parhaimman motellin mukaan, jossa jokainen blogimme kirjoittaja onkin vieraillut vähintään kerran! Tämä motelli sijaitsee Hollolassa, jossa mekin kaikki asumme, joten etenkin lähialueen majoituspaikat ovat tuttuja. Suosittelemme lämpimästi tätä Salpakievari-motellia, mutta lue toki muistakin kotimaisista paikoista Uutiset-sivullamme.  sekä samasta osiosta löydät lisää yleistä tietoa motellimajoituksista. Odotamme innolla, millaisia tarinoita blogiimme ilmestyy ajan mittaan.

Toivotamme vielä kerran kaikki lukijamme tervetulleeksi tälle yhteiselle matkalle motellien keskuuteen!

Salpakievari-sivusto sai nimensä legendaariselta Motelli Salpakievarilta. Emme tee yhteistyötä motellin kanssa, olemme vain joukko suomalaisista ja ulkomaisista motelleista, matkustajakodeista sekä muista majoituspaikoista kiinnostuneita kavereita ja tämä blogi toimii forumina meidän ajatuksillemme. Varsinkin kotimaassamme on monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka tarjoavat varsinaisia elämyksiä, joten miksi emme jakaisi lisää tietoa muillekin kiinnostuneille.

Päivittelemme tänne sivustolle sitä mukaa, kun juttua tulee! Vierailemme ympäri Suomea katsastamassa motelli- ja hotellitarjontaa, välillä tietysti eksymme ulkomaillekin, ja kerromme mietteitämme blogiimme. Niin majoituspaikkaa etsivät kuin yleisestikin aiheesta kiinnostuneet lukijat voivat lähettää meille palautetta sähköpostitse Yhteystiedot -sivulla.

Tervetuloa mukaan motellien maailmaan!