Majoitusta vuokramökeissä

mökki

Hyvä vaihtoehto hotellille on myös vuokramökki. Kerrommekin tässä blogi kirjoituksessa vuokramökki majoituksesta, sekä niiden hyvistä ja huonoista puolista.

Kotimaan matkailijalla on valittavanaan todella lukuisa määrä erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on niin perinteistä hotellimajoitusta, motelleja, maatilamajoitusta kuin myös aiheenamme olevaa vuokramökki majoitusta.

Vuokramökkien positiivisiin puoliin kuuluu ehdottomasti se, että niissä matkailijalla on oma rauha ja luonto aivan lähellä. Useat mökeistä sijaitsevat myöskin järven rannalla, joka antaa ehdottomasti lisäarvoa vietetylle ajalle. Niissä matkailija saa kokea aidon vapauden tunteen ilman aikatauluja ja muiden ihmisten läsnäoloa. Jos yhden miinuksen haluaa mökkimajoituksesta etsiä, on se joillekkin varmasti se, että valmis aamupala jää uupumaan. Muita negatiivisiä tai edes vähän miinusmerkkisiä asioita on todella vaikeaa listata.

Nykyään mökkien vuokraus on myös erittäin helppoa, sillä se tapahtuu pääsin netissä ja suurimmalla osalla onkin hyvin toimivat ja visuaaliset nettisivut käytössä. Täältä matkailijan on helppoa etsiä itseleen omaan hintahaarukkaan, makuun ja sijaintiin sopiva majoitusvaihtoehto. Yleensä sivuilla on myös selkeät yhteydenotto lomakkeet tai yhteystiedot, joiden kautta vuokraajaan on helppoa ottaa yhteyttä.

Tarjonta vuokramökkien suhteen on myös nykyään todella valtaisaa, sillä jokaiseen makuun löytyy jotakin ja olipa matkailija sitten perinteisten mökkien tai luksusmökkien ystävä suurimmilta mökkivuokraus sivustoilta löytyy jokaiselle mieleinen majoituspaikka.

Alla listaamme parhaita sivustoja, joista matkailijan kannattaa tarkistaa vuokramökkien tilanne.

http://visitsavonlinna.fi/mokkivuokraus-ja-vuokramokit/

http://visitsavonlinna.fi/maatilamatkailu/

http://www.nettimokki.com/

http://www.lomarengas.fi/

Edellämainituilta sivuilta löytää matkailija todella hyvin upeita majoitusvaihtoehtoja, joten sivuilla kannattaa ainakin pyörähtää jos on aikeissa etsiä itselleen mukavaa mökkimajoitusta!