Hotelleja Kouvolassa

hotelleja Kouvolassa

Kouvola on etenkin kesäisin täynnä iloista nähtävää ja koettavaa. Alueelta on esimerkiksi todella lyhyt matka Valkealan puolelta alkavaan Repoveden kansallispuistoon. Kouvolassa sijaitsee myös Tykkimäen huvipuisto ja aivan sen välittömässä läheisyydessä pääsee polskimaan vesipuisto Aquaparkissa. Vesipuisto itsessään on sijoitettu Käyrälammen leirintäalueen ja uimarannan alueelle, joten vesileikkejä voi leikkiä myös uimarannan puolella. Kesäisin alueella on myös paljon erilaisia tapahtumia viikonloppuisin. Näistä esimerkkeinä mainittakoon vaikkapa vauhdikkaat kaupunkifestarit sekä Korian Pioneerifestivaali, joka kiidättää Korialle toinen toistaan upeampia esiintyjiä. Kouvolassa on myös todella eläväinen ravintolakulttuuri, joten kesälomalla voisi olla oikein hyvä idea suunnata juuri Kouvolaan. Sieltä on muuten lyhyt matka upeaan kesäkaupunkiin, Kotkaan, joten esimerkiksi Meripäivien aikana myös Kouvolaa kannattaa harkita majoitusvaihtoehtona – jos siis matkustaa Meripäiville vähän kauempaa.

hotelleja Kouvolassa

Sokos Hotel Vaakuna

Sokos Hotel Vaakuna on jo vuosikymmenet jakanut paikallisten mielipiteet erikoisella pinkillä värityksellään. Sisältä hotelli on joka tapauksessa monipuolinen ja tasokas, mutta samalla myös kodikas. Hotellista asiakkaat löytävät miellyttävän henkilökunnan sekä ravintola Fransmannin. Lisäksi hotellin alakerrassa on suosittu ravintolakokonaisuus Aula, johon kuuluu baari, ravintola ja terassi. Hotellissa on 7 erilaista kokoustilaa, joka takaa sen, että hotellissa on mahdollista järjestää isojakin kokouksia erittäin nykyaikaisissa puitteissa. Myös juhlalliset yksityistilaisuudet voi järjestää Vaakunassa. Vaakunasta löytyy myös tasokas kuntosali, jonka antimista pääsee nauttimaan ilmaiseksi majoittuja, saunoja tai kokousvieras. Vaakuna sijaitsee hiukan ydinkeskustan ulkopuolella, mutta ei sinne silti kävelymatkaa keskustan palveluista paljoa kerry.

Cumulus City Kouvola

Tämä hotelli on erinomaisella sijainnilla aivan keskellä Kouvolaa. Cumulukseen pääsee helposti autolla, junalla ja bussilla, sillä se sijaitsee aivan rautatieasemaa ja Matkakeskusta vastapäätä. Autoilijoille on varattu oma pysäköintialueensa hotellin kattotasanteella. Hotellin palveluihin kuuluvat muun muassa aamiainen, ilmainen WiFi, pesulapalvelut, tyynymenu, ruokaravintola, pubi sekä sauna. Cumuluksella on myynniossä asiakkailleen myös lippuja erilaisiin kohteisiin, kuten juuri aiemmin mainittuun Tykkimäkeen tai vaikkapa teatteriesityksiin. Cumuluksen sijainnista sanottava tässä kohtaa vielä sen verran, että se todella on aivan paraatipaikalla. Kävelykatu alkaa hotellin ovelta 5 metrin päästä, yökerhot, ruokaravintolat ja terassit ovat aivan vieressä!

Hotelli Turistihovi

Tämä hotelli sijaitsee Kouvolan keskustassa, mutta hiukan sivummassa kuin Cumulus. Hotellista löytyy muun muassa ilmainen iltasauna ja huoneet ovat varustettu tv:llä ja työpöydällä. Kahden, kolmen ja neljän hengen huoneissa on omat suihkut, kun taas yhden hengen huoneisiin ei suihkua kuulu. Yhden hengen huoneessa yöpyville on tarjolla yleisten tilojen suihku, jota voi käyttää vapaasti. Sauna sisältyy kaikkien huoneiden hintaan. Lisäksi kaikkien asiakkaiden käytössä on ilmainen WiFi.

Hotellissa on tarjolla buffet-aamiainen. Lisäksi yhteiskeittiössä on asiakkaiden käytössä mikroaaltouunia, vedenkeitintä ja jääkaappia. Hotellin alakerrassa toimii Pub 23, joka on A-oikeuksin varustettu hyvin perinteinen pikkupubi. Pub 23 tarjoilee elävää musiikkia aivan joka viikonloppu. B-oikeudet ovat kaikissa huoneissa sekä saunatiloissa.

Sijainnista vielä sen verran, että rautatieasemalle on tältä hotellilta noin 600 metrin pituinen matka, eli mitenkään huonolla paikalla ei tämäkään hotelli sijaitse.

vesipuisto Kouvolassa

Lisäksi Kouvolan alueella on jo aiemmin mainittu Käyrälammen leirintäalue. Siellä on mahdollista majoittua niin vuokramökeissä kuin omalla asuntovaunullaan tai -autollaan. Myös alueen monilla vesialueilla on vuokramökkejä. Kaiken kaikkiaan majoitusta on tarjolla runsaasti ja varmasti jokainen matkaaja löytää oman suosikkikohteensa! Suosittelemme Kouvolaa matkailukohteena, sillä alueella on todella runsaasti erilaista tehtävää. Alue on ihanteellinen lapsiperheiden lomaan, mutta myös luontoa rakastavat ja biletyslomaa kaipaavat tulevat takuulla viihtymään kaupungin palveluiden parissa. Kouvola on kiehtova ja kotoisa ja mielestämme aivan turhaan parjattu paikka!