Hotelli Sommelo Kuusankoskella

 

Tämä hotelli ei ole varsinainen tienvarsihotelli, sillä se sijaitsee Kouvolan Kuusankoskella, melko sen ytimessä. Sommelo kuuluu nykyään Avainhotellit-ketjuun, mutta sen historia ulottuu jo vuosien päähän. Hotellissa on yhteensä vaikuttavat 89 huonetta, ja aamiainen valmistuu kymenlaaksolaisten pientuottajien raaka-aineista, jotka ovat puhtaita ja tuoreita. Hotellin asukkailla on mahdollisuus käyttää saunaa ja uimaankin pääsee hotellin uima-altaassa. Paikoitustilaa on tarjolla hotellin edustalla ja se on täysin ilmaista. Sommelon välittömässä yhteydessä on paljon hyviä ostosmahdollisuuksia sekä vapaa-ajanviettopaikkoja.

sommelo

Majoittumisesta

Yhden hengen huoneita hotellissa on 8 kappaletta. Kahden hengen huoneita on eniten; niitä löytyy 78 kappaletta. Lisäksi löytyy 1 saunallinen huone ja 2 perhehuonetta. Invahuoneitakin on 3 kappaletta.

Hotelli Sommelossa on yhteensa kolme saunaa. Niistä kaikista pääsee allasosastolle. Lisäksi hotellissa on tilaussauna, nimeltään Pomo, johon mahtuu 20 henkeä samaan aikaan löylyttelemään. Pomon yhteydestä löytyy erittäin viihtyisä ja tilava kabinetti-tila. Tämä yhdistelmä onkin erinomainen kombo vaikkapa pikkujouluja tai varpajaisia ajatellen, ja onpahan siellä myös synttäreitä juhlittu.

Kokoustilat

Hotellissa on myös kokoustilat, jotka sopivat sekä isoille että pienille ryhmille. Hotelli tekee tiivistä yhteistyöstä läheisen Kuusankoskitalon kanssa, mikä tarkoittaa, että vaativatkin tilaisuudet kyllä onnistuvat, jopa 500 hengelle.

Oli kyseessä siis kavereiden rento illanvietto tai arvokkuutta henkivä juhlatilaisuus, Sommelossa onnistuvat molemmat, ja kaikenlaiset tilaisuudet siltä väliltä. Onkin todettava, ettei Sommelon pitkä historia ja suosio paikkakunnalla suinkaan ole tuulesta temmattu, vaan täysin ansaittu ja vaivalla aikaansaatu. Se, että hotelli kuuluu nykyään ketjuun, ei ole suinkaan laskenut hotellin arvoa tai tasoa, vaan nykyään toiminta on ehkä hiukan loppuun asti mietitymmän oloista kuin yksityisomistuksen vuosinaan, vaikkakin sieltä toki juontaa suurin osa asiakastyytyväisyydestä ja asiakasuskollisuudesta. Mutta, kuten sanottu, toimintaa on ehkä hiukan entisestään terävöitetty. Lisäksi nykyään uutuutena on nettiajanvaraus, joka on ehdoton plussa ja laittaa suht pienen hotellin erityiasemaan vastaaviin kilpailijoihinsa nähden.

 

Suosittelemme tätä hotellia aivan ehdottomasti, jos Kymenlaaksossa päin olette liikkeellä. Hotellilla on erinomainen sijainti, vieressä on paljon ostosmahdollisuuksia sekä ravintoloita, ja kaunis Kymijoki virtaa lähistöllä. Lisäksi, hotelli on ollut paikalla jo vuosikymmeniä, joten pelkästään jo sen historia huutaa vierailua!