Helsingin Navy Jerry’s arvostelu

Helsinki on täynnä hyvin suosittuja pubeja ja kohteita, jotka keräävät hyvin paljon asiakkaita. Siitä syystä voi olla vaikea suunnitella, missä sinä haluat viettää iltaa, jos et ole paikallinen.

Yksi kuuluisista kohteista on ollut Navy Jerry’s. Tämä pubi viihdytti asiakkaita kaikkialta maailmasta vuosien ajan, ennen kuin se sulki ovensa vuonna 2021. Tämän kohteen suosioon vaikutti monet eri asiat, minkä takia ei ole ihme, että niin monet olivat surullisia pubin ovien sulkemisen tiedosta.

Ajat muuttuvat, mutta jotkut asiat pysyvät samana

Hyvin monet asiat ovat muuttuneet viimeisten vuosien saatossa. Monet pubit ja ravintolat ovat tulleet tiensä päähän aivan kuten suosittu Navy Jerry’s. Vaikka monet asiat ovat muuttuneet vuosien saatossa, onneksi on asioita, jotka ovat säilyneet samanlaisena. Yksi näistä on tiettyjen pelien suosio Suomessa.

Erityisesti erilaiset onnenpelit kuten Eurojackpot ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenien ajan, ja tämä ei tule myöskään muuttumaan. Vaikka pelin suosio ei ole selkeästi muuttunut, pelin pelaaminen on muuttunut hieman. Nykyään nimittäin pelaaminen voidaan suorittaa kokonaan verkossa. Pelaaja voi käyttää sivustoja kuten Eurojackpotin tulokset löytääkseen voittavat numerot välittömästi. Täten heidän ei tarvitse katsoa tulosten arvontaa perinteisellä tavalla enää.

Navy Jerry’s oli suosittu kohde Helsingissä

Ei ole yllättävää, että Navy Jerry’s nousi niin suureen suosioon sen toiminnan vuosina. Se yhdisti taidokkaasti monta eri asiaa, luoden todella upean ja uniikin kokemuksen kaikille vierailijoille. Tietenkin kuten pubin nimestä voidaan arvata, siellä oli mahtava merimies teema. Tämä sekoitettiin merelliseen kitsch teemaan, luoden todella viihdyttävän kokemuksen.

Toinen asia, mikä vaikutti selkeästi kyseisen pubin suosioon oli sen tapa tarjota mitä vain, mitä asiakas voisi haluta. Se sopi sekä rennommille illoille kuten myös tanssilattian valtaamiseen. Tästä syystä monet asiakkaat aloittivat iltansa rennosti mukavilla nojatuolissa istuen, innostuen tanssimaan myöhemmin illalla.

Sijainti vaikutti pubin suosioon

Yksi asia, millä on aina suuri vaikutus pubin suosioon vaikutti tietenkin myös Navy Jerry’s pubin suosioon. Pubi nimittäin sijaitsi osoitteessa Hietaniemenkatu 2. Jos tämä ei kerro sinulle vielä mitään, anna meidän paikantaa pubi mielessäsi hieman paremmin. Hietaniemenkatu on nimittäin aivan Kampin takana. Toisin sanoen tästä lähemmäksi Helsingin keskustaa on hankala päästä. Koska pubin sijainti oli näin Helsingin ydinkeskustassa, asiakkaiden oli hyvin helppo löytää tiensä pubiin.

Navy Jerry’s tuli tiensä päähän vuonna 2021

Kuten monet muutkin ravintolat ja samankaltaiset kohteet, myös Navy Jerry’s koki tiensä tulleen loppuun vuonna 2021. Jopa tieto pubin sulkemisesta kuitenkin liikutti selkeästi monia, mikä kertoo hyvin paljon sen suosiosta. Nykyään yhtiön muut pubit isännöivät vieläkin monia erilaisia asiakkaita, mikä tietenkin ilahduttaa hyvin monia. Silti on aina surullista, kun suosittu pubi joutuu sulkemaan ovensa lopullisesti. Siten me toivotamme Navy Jerry’s -pubille turvallista viimeistä merimatkaa.