Hääpäivää voi viettää motellissa

Hääpäivää voi viettää motellissa

Hääpäiväksi voi olla vaikea keksiä tekemistä, etenkin jos mittarissa on jo useampi vuosi. Kumppani saattaa kuitenkin odottaa yhä vuodesta toiseen, että yllätät hänet hääpäivänä jollakin muulla tavoin kuin kukkakimpulla.

Kun merkkipäivä seuraavan kerran lähestyy, yllätä itsesi ja kumppanisi varaamalla viikonloppu motellista ja viettäkää yhteinen unohtumaton hääpäivä rakkaasi kanssa! Suomi on täynnä motelleja – aloita niihin tutustuminen jo tänään ja laadi suunnitelma, jonka toteuttamisen jälkeen sinun ei ehkä tarvitse jatkossa juurikaan miettiä hääpäivän järjestämistä. Seuraavassa on muutamia ideoita, joita voit hyödyntää, kun mietit, miten voitte viettää hääpäivänne motellissa.

Yhteistä kivaa – pelaamista ja bitcoineja

Pelatkaa yhdessä lautapelejä tai videopelejä, kun olette majoittuneet motellihuoneeseenne. Voitte myös syventyä yhdessä bitcoinien maailmaan ja niiden ostamiseen ostabitcoineja.com -sivustolla. Jos sinulla ei ole omia lautapelejä, kysy niitä lainaksi motellin vastaanotosta – usein tarjontaan kuuluu kattava valikoima mitä innostavampia pelejä.

Tunnelmaa elokuvista

Nauttikaa yhteisistä suosikkielokuvistanne motellihuoneen hämyisessä tunnelmassa. Muista hankkia etukäteen popcornit ja juomat elokuvateatterimaisen tunnelman luomiseksi. Vieläkin hauskempaa on valita molempien suosikkielokuvat vuorotellen!

Napostelusta nautintoa

Syöminen on aina hauskaa. Voitte ruokailla romanttisesti motellin ravintolassa tai jos sellaista ei ole tarjolla, voitte varata pöydän jostakin alueen lähiravintolasta. Mikäli se ei ole syystä tai toisesta mahdollista, voitte myös käydä hakemassa herkkuja kaupasta. Halusittepa sitten napata jotain nopeaa tai nauttia ylellisestä ruokailukokemuksesta, oikeanlaisen motellin valinnalla voitte löytää teille mieluisen vaihtoehdon.

Liikuntaa yhdessä

Käykää yhdessä romanttisella kävelyllä ja tutustukaa alueen maisemiin. Luonnossa käveleminen tai paikallisissa putiikeissa ja kahviloissa vieraileminen on mukava tapa viettää laatuaikaa yhdessä. Lisäksi ne ovat helppoja tapoja harrastaa liikuntaa!

Rentoutumista ja keskustelua

Ottakaa rentouttava kylpy porealtaassa tai uima-altaassa, jos sellaisia on käytettävissä. Joskus motellissa saattaa olla myös sauna, joka on loistava vaihtoehto rentoutumiseen kumppanin kanssa. Hyödyntäkää kahdenkeskinen aika myös yhteiselle keskustelulle – kehukaa ja kiittäkää toisianne yhteisistä vuosista.

Lopuksi

Olitpa liikkeellä pienellä tai isommalla budjetilla, motellissa voitte toteuttaa asioita, jotka pitävät romantiikkaa yllä. Hyödyntämällä edellä mainittuja ideoita pääset alkuun täydellisen hääpäivän suunnittelussa. Jos ja kun onnistut yllättämään kumppanisi positiivisesti, kenties vietätte tulevatkin hääpäivänne motelleissa ympäri Suomea! Ja vuosien saatossa, kun olette kiertäneet Suomen motellit, voitte siirtyä muiden maiden motelleihin.