Tallink City Hotel

Tallinnaan matkustaminen joko laivalla tai jopa lentäen on hyvin yleinen osa monien suomalaisten vuotta. Tietenkin päivämatka on jo mukava tapa viettää viikonloppu, mutta Tallinna tarjoaa paljon enemmän kuin vain retken satamaan. Sen takia on myös hyvä idea tutustua erilaisiin hotelleihin, joissa voisit yöpyä ainakin yhden yön yli.

Tietenkin Viron pääkaupungissa on hyvin monia eri mahdollisuuksia, mikä tulee erilaisiin hotelleihin. Sen takia me keskitymme tällä kertaa yhteen vaihtoehtoon, Tallink City Hotelliin. Joten minkälainen hotelli on kyseessä ja mitä kaikkea se tarjoaa? Selvitetään yhdessä.

Suuntaatko Tallinnaan urheilu otteluiden takia?

Tallinna on suosittu kohde hyvin monesta eri syystä. Tietenkin se, että Suomesta on hyvin helppo matkustaa Tallinnaan varsin edullisesti on jo yksi suuri syy siihen, miksi niin monet suosivat sinne matkustamista. Tämä ei ole kuitenkaan ainoa syy. Virossa ja erityisesti Tallinnassa on paljon erilaista nähtävää ja koettavaa, mikä vetää turisteja puoleensa.

Yksi näistä on viihdyttävät urheilu ottelut. Vaikka Viro on varsin pieni maa, siellä on silti hyvin monia mahtavia ja jännittäviä mahdollisuuksia, jotka kiinnostavat urheilun faneja. Tämän takia ei ole yllättävää, että monet ovat myös kiinnostuneita lyömään vetoa eri urheilu otteluista. Jos olet kiinnostunut myös tämän mahdollisuuksista, on kuitenkin hyvin tärkeää, että opit kunnolla vedonlyönnistä. Sivusto Vakiovihjeistä auttaa sinua aloittamaan tämän asian. Sen avulla opit kaiken tarvittavan vihjeiden käytöstä ja muusta käytännöllisestä liittyen urheiluvedonlyöntiin.

Hotelli aivan Tallinnan keskustassa

Riippumatta siitä, minkä takia olet matkustamassa Tallinnaan, on tietenkin tärkeää tietää, missä hotelli oikein sijaitsee. Tämä onkin erittäin hyvä syy siihen, miksi Tallink City Hotel on niin suosittu. Nimittäin hotelli sijaitsee oikeastaan niin keskustassa kuin hotelli voi Viron pääkaupungissa.

Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että sinun on hyvin helppo päästä mihin vain hotellista. Olet kävelymatkan päässä hyvin monista eri paikoista. Sen lisäksi olet vain noin kahdenkymmenen minuutin päässä satamasta. Täten pääset hyvin helposti takaisin lautalle, jos olet matkustamassa laivalla takaisin Suomeen.

Tallink City Hotel tarjoaa monia eri mahdollisuuksia

Vaikka kaupunkilomalla et välttämättä käytä paljoa aikaa hotellin sisällä istuessa, on tietenkin mukava tietää, mitä kaikkea hotelli tarjoaa. Tallink City Hotellista löytyy hyvin monia erilaisia mahdollisuuksia, joiden avulla mistä vain illasta tulee erittäin mukava. Voit aloittaa aamusi tai lopettaa iltasi hotellin tarjoamalla rentoutumisalueella. Sieltä löytyy suomalainen sauna kuten myös höyry- ja tuoksusauna.

Tämän kaiken lisäksi Tallink City hotelli tarjoaa erilaisia urheilumahdollisuuksia. Hotelliin on tehty erityinen fitness-alue, jossa saat sykkeen helposti ylös. Täten voit nauttia myös hotellilla rentoutumisesta, silloin kun tarvitset tauon Tallinnan kaupungissa juoksemisesta.

Minkälaiseen huoneen tarvitset?

On tietenkin myös hyvin tärkeää tietää, minkälaisia huoneita hotellilla on saatavilla. Tämä onkin asia, missä Tallink City Hotel onnistuu erityisen hyvin. Hotellissa on aivan kaiken kokoisia huoneita, joten voit varmasti löytää juuri sinulle sopivan huoneen. Huoneita on myös eritasoisia. Toisin sanoen voit löytää Deluxe huoneen, sviitin ja tietenkin perinteisen perhehuoneen. Huoneisiin mahtuu neljä henkilöä, joten se sopii monille perheille.

Tarvitsetko kokoustilan Tallinnassa?

Oletko suuntaamassa Tallinnaan töiden takia? Siinä tapauksessa Tallink City Hotel voi olla erityisen hyvä vaihtoehto. Hotellissa on monia mahdollisuuksia kokousten järjestämiseen, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon jopa suurempien työ tapahtumien pitämiseen. Tämä voisi olla esimerkiksi loistava vaihtoehto joulujuhlan tai kesätapahtuman järjestämiseen. Hotellin kokoustilat tarjoavat upean näköalan, mikä tekee jopa hieman hitaista kokouksista mielenkiintoisia.