Kyläkaupan ikioma hotelli

Hotelli OnnenTähti on Suomen suurimman tavaratalon yhteydessä oleva suosittu yöpymispaikka. Monet ovat varmasti joskus kuulleet Tuurin kyläkaupasta, joka tunnetaan myös nimellä Veljekset Keskinen. Tuurin kylä sijaitsee Alavudella Etelä-Pohjanmaalla. Hotelli on loistava vaihtoehto niille, jotka kaipaavat shoppailumahdollisuuksia ja muita erilaisia kesäaktiviteetteja. Kyläkaupan Onnentähti sijaitsee kullanhohtoisessa linnassa, ja jokainen huone on sisustettu yleellisesti kristallikruunuin ja tyylikkäin huonekaluin. Tässä hotellissa on mahdollisuus maijoittua tyylillä.

tuuri2

Hotelli Onnentähti tarjoaa jopa 43 erilaista tyylikkäästi sisustettua huonetta. Osassa huoneista on oma parveke, kauniit silkkitapetit, kudotut villamatot sekä lisävuodemahdollisuudet. Osassa huoneista on mahdollista jopa majoittua oman lemmikin kanssa. Hotellihuoneet sijaitsevat mahtipontisen ruokapuodin kanssa samassa rakennuksessa, ja huoneet sijaitsevat tämän rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Vastaanotto palvelee ruokapuodin kauppakadulla, josta voi löytää itse ruokapuolen, sekä tasokkaita kahviloita ja ravintoloita. Hotelli Onnentähti tarjoaa myös laadukkaat kokoustilat, joten hotelli on loistava vaihtoehto myös työmatkoihin.

Huoneet ovat hinnastoltaan 80 eurosta 300 euroon, ja hinnat sisältävät majoituksen upeissa kahden hengen huoneissa, buffetaamiaisen, ilta – ja aamusaunan, kuntoiluhuoneen sekä langattoman internetyhteyden. Majoitusvuorokausi alkaa kello 15.00 ja päättyy seuraavana päivänä kello 12.00. Hotelli Onnentähti tarjoaa seuraavanlaisia majoitusvaihtoehtoja:

  • Mini Standard 80€
  • Onni Standard 100€
  • Tähti Standard 100€
  • Onni Superior 120€
  • Tähti Superior 120€
  • TorniSviitti 170€
  • JuhlaSviitti 190€
  • OnnenSviitti 313€

Kahteen ensimmäiseen näistä on mahdollisuus majoittaa myös lemmikkieläin.

tuuri

Hotelli ei itsessään tarjoa paljoa aktiviteetteja, mutta ympäristöstä löytyy aivan kaikkea huvipuistoista eläinpuistoihin saakka. Ähtäri Zoo sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä ja suosittuun huvipuistoon PowerParkiin pääsee tunnin ajomatkalla. Seinäjoella sijaitsee myös tunnettu Duudsonit Activity Park, ja kyläkauppa tarjoaa kesäisin myös oman minigolf radan. Kyläkaupan läheisyydestä löytyy myös kesäisin oma tivoli ja labyrinttimaailma upeista ostosmahdollisuuksista puhumattakaan.