Hotel Arthur Helsinki

Hotel Arthur on yksi Helsingin legendaarisimmista hotelleista. Se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1907 lähtien, mikä tekee hotellista 10 vuotta vanhemman kuin itse Suomi. Tämä kertoo jo hyvin paljon siitä, kuinka upea hotelli on varmasti kyseessä.

Ennen kuin varaat hotellin, sinun tulee ehdottomasti tietää, minkälainen vaihtoehto on kyseessä. Sen takia me tulemme perehtymään tällä kertaa juuri Hotel Arthur Helsinkiin. Tutustu avullamme siis siihen, voisiko tämä olla sinulle sopiva vaihtoehto, kun suunnittelet matkaa Helsinkiin.

Helsinki on täynnä hauskanpitoa

Syitä Helsingin matkaan on hyvin monia eri syitä. Yksi niistä on ehdottomasti erilaiset urheilu tapahtumat. Nykyään Helsingissä järjestetään sekä kansainvälisiä ja kotimaisia suuria otteluita ja turnauksia. Tietenkin jo näiden otteluiden seuraaminen on hyvin hauskaa ja jännittävää. Silti monet urheilun seuraajat haluavat otteluista vielä jännittävämmän.

Tämä onnistuu urheiluvedonlyönnin avulla.  Nykyään on hyvin monia erilaisia mahdollisuuksia, mikä tulee urheiluvedonlyöntiin. Pelaaja voi löytää todella monia erilaisia lajeja verkon kautta, ja he voivat lyödä vetoa monista eri kokoisista otteluista. Tämän kaiken lisäksi pelaaja voi löytää verkosta vihjeitä käytettäväksi vedon lyömiseen. Jos haluat oppia lisää erilaisista vihjeistä, voit siirtyä tälle sivustolle. Siellä sinua odottaa kaikki tarvittava tieto, jota voit tarvita  vedonlyönnin aloittamiseen.

Missä Hotel Arthur Helsinki sijaitsee?

Ennen kuin hyppäät varaamaan huoneen, sinun tulee tietenkin tietää, missä Hotel Arthur Helsinki oikein sijaitsee ja kuinka helppoa sinne on päästä. Tästä meillä onkin erittäin hyviä uutisia. Hotelli sijaitsee nimittäin aivan Kaisaniemessä eli hyvin lähellä päärautatieasemaa. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että sinun on hyvin on hyvin helppo saapua hotelliin jopa muista kaupungeista. Sen lisäksi hyvin monet Helsingin sisäiset julkisen liikenteen kulkuneuvot pysähtyvät aivan hotellin lähelle.

Ravintola Arthur kestitsee monia erilaisia vieraita

Yksi erikseen mainittava asia liittyen Hotelli Arthuriin on hotellin ravintola. Kuten sanoimme aivan alussa, itse hotelli on ollut toiminnassa jo vuodesta 1907 lähtien. Ravintola ei ole ihan yhtä vanha vaihtoehto, mutta sekin on ollut toiminnassa jo vuodesta 1927 lähtien. Tämä tekee siitäkin vaihtoehdosta todella vanhan.

Vaikka itse ravintola on vanha, sen tarjoama ruoka on todella upeaa, maukasta ja trendikästä. Ravintola tarjoaa upean aamupalan joka päivä kuten myös lounaan. Tämän kaiken lisäksi sieltä voidaan tilata suoraan menu erilaisiin juhliin ja muihin tapahtumiin. Tällä tavalla voit olla varma siitä, että juhlasi menu tulee aina olemaan paras mahdollinen.

Minkälaisia huoneita Hotel Arthur tarjoaa?

On tietenkin myös hyvin tärkeää tietää, minkälaisia huoneita hotellissa oikein on. Koska hotelli on niin vanha, sieltä löytyy todella monia eri vaihtoehtoja. Hotellissa on jopa huoneita yksittäisille vieraille, mikä ei ole kovin standardi käytäntö. Tämän takia yksin matkustavien vieraiden ei tarvitse varata suurta parille tarkoitettua huonetta, vaan he voivat löytää juuri heidän tarpeisiin sopivan huoneen.

Hotel Arthur sopii kaikenlaisiin tapahtumiin

Hotellia ei varata aina pelkästään viikonlopun matkaa varten. Silloin tällöin tarvitset hotellin erilaisiin tapahtumiin. Hotel Arthur on tähänkin asiaan hyvin sopiva vaihtoehto. Siellä on sopivat tilat hyvin moniin eri tarkoituksiin. Jos tarvitset tilan esimerkiksi työpaikan kokousta varten, Hotel Arthus voi olla sopiva vaihtoehto.

Lisäksi Arthus on loistava vaihtoehto monia eri juhla tapahtumia varten. Kuten mainitsimme aikaisemmin, voit tilata ruokailun legendaarisesta Ravintola Arthurista. Tämän takia voit olla aivan varma siitä, että myös tarjottavat tulevat olemaan täysin vertaansa vailla.