Guesthouse Golden Goose

Guesthouse Golden Goose sijaitsee Kittilän kylällä Valtatie 79:n varressa. Majatalo on perheomisteinen ja majatalon tavoitteena on tarjota kohtuuhintaista, kodinomaista ja rauhallista majoitusta keskellä kylää. Sijainti on otollinen, sillä Kittilän lentokenttä on vain 5,5 kilometrin päässä, laskettelukeskus Levi noin 15 km päässä sekä laskettelukeskus Ylläs noin 35 km päässä. Koska majatalo sijaitsee keskellä kylää, ovat tarvittavat palvelut kuten kaupat, ravintolat sekä apteekki kävelyetäisyyden päässä.

 

majatalo

Golden Goosen kylpyhuoneellisissa huoneissa on jääkaappi, kahvin ja teen valmistuvälineet sekä taulutelevio ja DVD-soitin. Muissa huoneissa majoittuvat asiakkaat voivat käyttää vapaasti käytävillä olevia mikroaaltouunia, teen ja kahvin valmistusvälineitä sekä kylpyhuoneita. Erikoisuutena voidaan pitää saunaa, jota asiakkaat voivat käyttää maksutta. Tämä on ehdottomasti plussaa varsinkin Lapin matkailijoille, jotka voivat aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen rentoutua saunan löylyissä. Muita palveluita majatalossa ovat solarium, parturi, ilmainen WIFI sekä ilmainen pysäköinti asiakkaille. Myös lemmikkieläimet ovat sallittuja pyydettäessä.

 

Golden Goosessa on hyvin kilpailukykyiset hinnat. Alla esimerkkejä hinnoista:

Yhden hengen huone kylpyhuoneella                      59€/vuorokausi

Kahden hengen huone kylpyhuoneella                   85€/vuorokausi

Yhden hengen huone WC:llä (jaettu kph)                49€/vuorokausi

Kahden hengen huone minikeittiöllä ja

kylpyhuoneella                                                             99€/vuorokausi

 

Majatalo on yksi parhaiten arvosteltuja majoituspaikkoja Kittilässä, esimerkiksi Tripadvisorin arvostelussa majatalo on sijalla 1. Majatalon vahvuutena on pidetty edullista hintaa, siistiä huoneita, sijaintia sekä palvelualttiutta. Majatalo on oiva vaihtoehto Levin tai Ylläksen majoituksille, jotka ovat usein todella hinnakkaita, varsinkin turistisesonkeina kuten jouluna ja keväisin. Majatalo on usein täynnä ja suosittu varsinkin ulkomaalaisten matkailijoiden sekä nuorison keskuudessa. Majatalossa tarjotaan palvelua myös englanniksi. Koska majatalossa on vain kymmenen huonetta, on asiakkailla mahdollisuus saada hyvinkin yksilöllistä palvelua. Jos asiakas toivoo esimerkiksi kuljetusta tuntureihin tai erilaisia retkiä, on ne helposti järjestettävissä.