Solo Sokos Hotel Torni

Suomessa on kaksi eri Solo Sokot Hotel Tornia, yksi Helsingissä ja toinen Tampereella. Molemmat näistä vaihtoehdoista ovat todella korkealaatuisia ja suosittuja vaihtoehtoja monesta eri syystä.

Tietenkin ennen kuin varaat itsellesi huoneen tornihotellista, sinun tulee tietää, onko se juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Sen takia tämä arvostelu perehtyy molempiin hotelleihin. Sen avulla sinulle selviää hyvin helposti, voisiko tämä olla sinulle sopiva vaihtoehto, kun suunnittelet matkaa joko Tampereelle tai Helsinkiin.

Haluatko rentoutua kaupungin vilskeen keskellä?

Sekä Tampere että Helsinki ovat täynnä vilinää ja vilskettä. Tämän takia ne ovatkin niin suosittuja kohteita sekä kotimaisten että ulkomaalaisten matkustajien keskuudessa. Vaikka kaupungit ovat täynnä menoa, on hyvin mahdollista, että joskus tarvitset hetken rentoutumiselle.

Tässä asiassa pelien pelaaminen voi olla todella loistava vaihtoehto. Pelaaminen voi olla hauska vaihtoehto jo silloin, kun kaipaat hieman tekemistä aamuksi ja odotat muiden matkustajien heräävän. Jos etsit sinulle sopivaa peliä nopeasti pelattavaksi, voit tutustua ilmaisiin peleihin verkossa. Sen avulla sinulle selviää hyvin näppärästi, minkälaisia pelejä pääset pelaamaan täysin ilmaiseksi.

Solo Sokos Torni Hotellit ovat loistavilla sijainneilla

Tietenkin yksi erittäin  tärkeistä asioista, joka sinun tulee ottaa huomioon, kun etsit sinulle sopivaa hotellia on se, missä hotelli oikein sijaitsee. Tämä on hyvin tärkeää riippumatta siitä, onko kyseessä matka Helsinkiin tai Tampereelle.

Tämä on erittäin tärkeää mikä tulee tietenkin lyhyisiin kaupunki lomiin. Kukaan ei halua käyttää tunteja siihen, että he matkustavat paikasta toiseen eri kohteiden perässä. Joten tutustutaan siihen, missä molemmat hotellin sijaitsevat.

Hotelli Tampereen sydämessä

Solo Sokos Hotel Torni Tampereella sijaitsee aivan kaupungin ytimessä, Tullintorin vieressä, Se on rautatieaseman takana, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on hyvin helppo päästä junasta suoraan hotellille. Hotelli on toisella puolella Tammerkoskea, mikä tulee Keskustoriin. Välimatka ei kuitenkaan silti ole pitkä, vaan sinun tulee vain seurata suurta Hämeenkatua. Olet kaikkien julkisenliikenteen yhteyksien lähellä, joten sinun on helpompi matkustaa Tampereen ulkopuolelle, jos sinulla on siihen tarve.

Upea näköala Helsingissä

Samalla tavalla kuin Tampereella, myös Helsingissä Solo Sokos Hotel Torni sijaitsee aivan keskustassa. Se on aivan kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja Esplanadista. Myös Kamppi on aivan hotellin lähettyvillä ja oikeastaan hotelli on näiden kolmen maamerkin keskellä. Siten sinun on erittäin helppo siirtyä oikeastaan minne vain Helsingissä mihin voit haluta.

Torni Hotellit tarjoavat kaiken kokoisia huoneita

Molemmista hotelleista löytyy aivan kaikenlaisia huoneita, niin kuin Sokos hotelleista yleensä kuuluukin löytyä. Kaikki eri huoneet ovat sisustettu hyvin elegantilla tavalla, mikä ilahduttaa aivan kaikkia matkustajia. Voit löytää minkä vain vaihtoehdon yhdelle henkilölle tehdystä huoneesta suurempiin sviittiin.

Yksi mahdollisuus, mikä tulee ehdottomasti nostaa esille tornihotelleista on niiden näköala huoneet. Kuten hotellien nimet vihjaavat, kyseessä ovat nimittäin hyvin korkeat hotellit. Voit varata erikseen huoneen, jolla on ehdottomasti yksi upeimmista näköaloista, joita voit kokea Tampereella tai Helsingissä.

Tarvitsetko huoneen tapahtumaa varten?

Oletko järjestämässä tapahtuman ja haluat tehdä todella suuren vaikutuksen kaikkiin osanottajiin? Siinä tapauksessa Torni hotellit voivat olla todella loistava vaihtoehto. Vaikka Torni hotelleissa on tietenkin todella upea näköala, tämä ei ole ainoa asia, mitä ne tarjoavat.

Sen lisäksi molemmista hotelleista löytyy mahtavat mahdollisuudet erilaisiin tapahtumiin ja konferensseihin. Järjestämällä esimerkiksi työkokouksen tornihotellissa voit olla täysin varma siitä, että kaikki osanottajat tulevat muistamaan tämän myös tulevaisuudessa.