Original Sokos Hotel Wiklund Turku

Oletko matkustamassa Turkuun, etkä ole varma, mikä voisi olla sopiva hotelli sinulle? Tämä artikkeli saattaa auttaa sinua. Me tulemme perehtymään tällä kertaa Original Sokos Hotel Wiklundin. Siten sinulle selviää hyvin nopeasti, voisiko tämä olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto, kun etsit sinulle sopivia hotelleja.

Kyseessä on tietenkin yksi Original Sokos hotelli ketjun hotelleja, mikä kertoo jo hyvin paljon hotellin laadusta. Sokos hotellit ovat tunnettuja Suomessa siitä, että ne tarjoavat todella mukavan kokemuksen monille sopivaan hintaan.

Oletko kiinnostunut pelaamaan matka kumppanien kanssa?

Turku on täynnä todella paljon viihdyttäviä asioita, joita monet haluavat kokea. Sen takia hyvin monet matkustavatkin Turkuun aivan kaikkialta Suomesta jopa vain yhden viikonlopun ajaksi. Vaikka Turku on täynnä menoa ja vilskettä, tietenkin monet matkustajat haluavat silloin tällöin pitää rentouttavan tauon.

Tähän sopii erittäin hyvin esimerkiksi kortin pelaaminen matka kumppanien kanssa. Tietenkin eri korttipelejä on lukemattomasti, mutta pokeri on erityisen viihdyttävä mahdollisuus. Pokeripelejä on hyvin monia erilaisia. Jos haluat tutustua moniin eri pokeripeleihin, voit siirtyä tälle pokerista kertovalle sivustolle. Sieltä voit oppia oikeastaan kaiken tarvittavan liittyen pokerin pelaamiseen.

Yksi parhaista asioista liittyen juuri korttipelien pelaamiseen on se, että et tarvitse mitään muuta kuin kortit. On hyvin mahdollista, että voit lainata korttipakan hotellin vastaanotosta. Pahimmassa tapauksessa joudut hankkimaan ne erikseen, mutta tämäkin onnistuu yleensä juuri täältä.

Missä hotelli sijaitsee?

On tietenkin hyvin tärkeää, että varaat hotellin parhaalta mahdolliselta paikalta. Siitä syystä sinun on hyvä tietää, että Original Sokos Hotel Wiklund Turku sijaitsee todella hyvässä sijainnissa. Hotelli on aivan Turun Kauppatorin vieressä, lähellä Aurajokea. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hyvin helposti löytää reitin julkisen liikenteen avulla oikeastaan mihin vain päin Turkua.

Kaiken tämän lisäksi, voit myös suunnistaa hotelliin helposti myös yksityisellä kulkuneuvolla. Hotellin lähettyvillä on hyvin monia eri parkkihalleja, joihin auto voidaan jättää turvallisesti vaikka viikonlopun yli. Näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko henkilö autosi turvassa, kun sinä rentoudut hotellissa.

Minkälaisia huoneita Original Sokos Hotel Wiklund tarjoaa?

Kuten monet muutkin Original Sokos hotellit, myös Wiklund tarjoaa hyvin monipuolisen valikoiman eri vaihtoehtoja. Voit nimittäin löytää mitä vain yhdelle henkilölle luodusta huoneesta jopa suuremman vaihtoehdon. Hotellissa on nimittäin jopa hotellihuone neljälle vieraille. Siten hotellista löytyy vaihtoehtoja aivan kaikenlaisille matkustajille. Kaikki hotellin huoneet ovat sisustettu todella hienolla tavalla, mikä tekee vierailusta aina todella mukavan, riippumatta siitä, minkä huoneen päätät varata.

Turun ensimmäin katto terassi palvelee monia asiakkaita

Yksi upeista asioista, mitä Hotel Wiklund tarjoaa on ehdottomasti heidän kattoterassi. Hotellilla on nimittäin itse asiassa Turun ensimmäinen kattoterassi. Koska hotelli on niin mahtavalla sijainnilla, voit olla varma siitä, että näköala on todella upea. Hotellin kattoterassi Walo on todellakin kokemisen arvoinen vaihtoehto.

Tarvitsetko hotellin suurta työ tapahtumaa varten?

Loma matka on tietenkin kaikista mukavin syy hotellin varaamiseen. Se ei kuitenkaan ole todellakaan ainoa syy, vaan hotelleja varataan myös työ tapahtumiin kuten suuriin kokouksiin ja tietenkin juhliin. Original Sokos Hotel Wiklund tarjoaa tietenkin mahtavat suuret tilat, jotka sopivat hyvin moniin erilaisiin tarkoituksiin.

Voit löytää mitä vain pienemmistä kokoustiloista suureen auditorioon. Sen ansiosta voit olla aivan varma siitä, että löydät juuri sinulle sopivan mahdollisuuden. Hotellilla on jopa pientä luokkahuonetta muistuttava tila, joka voi olla erittäin sopiva silloin, kun haluat kaikkien muiden keskittyvän juuri sinuun.