GLO Hotel Art Helsinki

GLO Hotel Art Helsinki on oikea helmi keskellä pääkaupunkia. Se ei ole kovin tunnettu hotelli, vaikka se on aivan uskomattoman upea mahdollisuus.

GLO Hotel Art Helsinki sopii monenlaiseen matkaan Helsinkiin. Olit sitten matkustamassa pääkaupunkiin rentouttavaa viikonloppu matkaa varten, tai halusit järjestää hääjuhlan tai työ tapahtuman, tämä voi olla sopiva vaihtoehto. Mutta voisiko tämä olla juuri se hotelli, mitä olet etsinyt? Tällä kertaa tulemme keskittymään kaikkeen siihen, mitä Art tarjoaa, jotta saat vastauksen juuri tähän kysymykseen.

Kaipaatko jännitystä hotellissa vietetyille illoille?

Helsinki on täynnä viihdykkeitä ja hauskanpitoa. Silti silloin tällöin haluat rentoutua hotellilla, viettäen muutaman tunnin omassa rauhassa ennen menoon ja vilskeeseen palaamista. Onneksi Art hotellissa on erittäin mukavat ja upeat huoneet, joissa voit rentoutua kunnolla.

Jos kaipaat tekemistä hotellissa rentoutumiseen, pelaaminen voi olla sopiva mahdollisuus. Esimerkiksi urheiluvedonlyönti on erittäin suosittu ja jännittävä tapa pitää hauskaa. On kuitenkin hyvin tärkeää, että opit aivan kaiken tarvittavan vedonlyönnistä ennen kuin aloitat pelaamisen. Voit käyttää tätä sivustoa apunasi helposti. Sieltä voit löytää aivan kaiken mahdollisen tietenkin vihjeistä kuten kaikesta muustakin, mitä sinun pitää tietää liittyen vedonlyöntiin.

GLO Hotel Art Helsinki sijaitsee aivan pääkaupungin sydämessä

On tietenkin hyvin tärkeää tietää, missä GLO Hotel Art Helsinki sijaitsee. Se on hyvin tärkeä asia, joka tulee ottaa huomioon, kun mietit sinulle sopivaa hotellia. Hotellin sijainti GLO Hotel Art Helsinki on ehdottomasti yksi sen hienoimmista puolista. Hotelli sijaitsee nimittäin aivan Helsingin keskustassa. Se on aivan kävelymatkan päässä Kampista. Hotellilta on siten erittäin hyvät yhteydet kaikkialle Helsingissä. Tämä tekee siitä erittäin sopivan kohteen viikonloppu matkaa varten.

Minkälaisia huoneita GLO Hotel ART Helsingistä löytyy

Koska hotelli on niin sopiva vaihtoehto hyvin moneen eri tarkoitukseen, siellä on tietenkin hyvin monia erilaisia huoneita. Voit löytää mitä vain huoneita, pienistä kahden henkilön huoneista suureen ja upean sviittiin.

Yksi asia, mikä tekee tästä hotellista kuitenkin erityisen mukavan on sen yhdistävät huoneet. Nämä ovat erittäin sopivia vaihtoehtoja silloin, jos tarvitset huoneita monille eri ihmisille. Jos esimerkiksi matkustat lasten kanssa tämä on erittäin mukava asia. Voit varata oman huoneen sinulle ja kumppanillesi ja erillisen huoneen lapsillesi. Huoneet voidaan siten yhdistää helposti, mutta voitte saada myös hieman yksityisyyttä oven sulkemisen avulla.

GLO Hotel Art on suosittu kohde häitä varten

GLO Hotel Art on todella kaunis hotelli, mikä tekee siitä suositun paikan häiden juhlatilana. Hotelli on rakennettu vuonna 1903, mikä tekee siitä upean vanhan kohteen. Se on Suomen Museoviraston suojelema rakennus. Hotelli on sisustettu upealla Art Nouveau taiteella, ja voit ihastua upeasta Kalevala teemaisista teoksista.

Hotellista löytyy monia eri tiloja, jotka sopivat eri kokoisia häitä varten. Jos sinulla ei ole paljoa vieraita, ja haluat pitää erityisen intiimit häät, voit pitää juhlat joissakin pienemmissä tiloissa. Tämän lisäksi hotellissa on myös tilaa jopa 200 vieraalle. Siten voit järjestää myös suuremmat häät tiloissa halutessasi.

Art sopii myös jopa suurempiin kokouksiin ja konferensseihin

Häät ja viikonloppumatkat Helsinkiin ovat tietenkin erittäin upea ja mukava syy varata hotelli. On kuitenkin hyvä tietää, että Art sopii myös kokousten järjestämiseen. Hotellilla on upeat tilat, yhden sopien jopa erilaisten puheiden järjestämiseen. Koska hotelli on niin kaunis, jopa tylsemmistä kokouksista tulee hyvin viihdyttävä tilaisuus kaikille osanottajille.